Tweedehandsstellingen

Tweedehands stellingen

Richt uw magazijn in met tweedehands stellingen

Het inrichten van een magazijn neemt al snel een fiks deel van uw budget in. En dat terwijl het nagenoeg geen representatieve waarde heeft: een magazijn dient in eerste instantie voor het opslaan en bewaren van producten! Natuurlijk wilt u wel dat uw magazijn een beetje in lijn ligt met de uitstraling van uw bedrijf, maar stel uzelf eens de vraag: zou u ook af kunnen met tweedehands stellingen?

Tweedehands producten

Voordelen van tweedehands stellingen

Het allergrootste voordeel is natuurlijk het kostenplaatje. Tweedehands stellingen zijn een stuk goedkoper dan nieuwe stellingen, dat spreekt voor zich. Onze gebruikte stellingen zijn op het gebied van toepassing, effectiviteit en veiligheid gelijkwaardig aan nieuwe stellingen. Uiteraard worden de stellingen door ons gecontroleerd en indien nodig gereviseerd, zodat we volledig achter de kwaliteit staan. 

Zijn er nadelen?

Eigenlijk niet, eerlijk gezegd. De stellingen zijn al eens in gebruik genomen. Gebruikssporen zijn dan ook onvermijdelijk, maar dat geeft de stellingen ook weer karakter. Wij controleren de stellingen op alle aspecten en zorgen dat ze aan alle kwaliteitsnormen voldoen. Zo garanderen we de kwaliteit van onze producten en kunt u er van uitgaan dat ze nog jaren meegaan. Het grootste nadeel is de keuzevrijheid: tweedehands stellingen zijn erg in trek, waardoor het aanbod snel wisselt.