Palletstelling

Palletstellingen

G-Storage heeft voor al uw palletstellingen een passende en geschikte oplossing. De palletstelling is een van de meest bekende en gebruikte stellingsystemen voor het opslaan van palletgoederen. Deze worden ingezet voor de opslag van gepalletiseerde goederen, containers en bakken. Onze palletstellingen zijn verkrijgbaar in diverse soorten maten en draagvermogens zodat u uw beschikbare ruimte optimaal kunt benutten. Daarnaast is uw palletstelling eventueel nog uit te breiden met verschillende soorten accessoires welke geheel in dienst staan van de toepassing en de veiligheid van uw magazijn.

Tweedehands

Het inrichten van een magazijn neemt al snel een fiks deel van je budget in. Stel jezelf eens de vraag: zouden tweedehandsstellingen ook voldoen?
Tweedehands voorraad
icoon opslag - G-Storage

Accessoires

Intelligente accessoires zoals aanrijdbescherming of doorvalbeveiliging zorgen ervoor dat beschadigingen aan pallets en stellingcomponenten voorkomen worden en optimaliseert de veiligheid van uw palletstelling.

Accessoires

Op aanvraag

Wilt u een palletstelling kopen en weet u niet wat de beste keuze is? Neem dan contact op met onze klantenservice voor advies op maat.
Neem contact op

Drive-in-Palletstelling

De palletstelling kunt u ook als drive-in-palletstelling kopen. De opslagruimte ten opzichte van de normale palletstelling wordt hierbij twee keer zo groot. De drive-in-stelling kunt u met zowel één als twee ingangen plaatsen. Wilt u een stelling kopen en weet u niet wat de beste keuze is? Neem dan contact op met onze klantenservice voor advies op maat.

Montage, reparatie, keuring

Uw stelling laten monteren, repareren, onderhouden of keuren door specialisten? Bij G-Storage is dit mogelijk.

Volgens de NEN-EN 15635:2008-norm bent u verplicht om alle stalen opslagsystemen periodiek te keuren. Dit geldt voor zowel palletstellingen, maar ook voor inrij-, doorrol-, draagarm-, grootvak-, legbord- en bandenstellingen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tweedehands palletstelling

Bent u op zoek naar een palletstelling? Naast ons assortiment nieuwe palletstellingen bieden wij ook gebruikte stellingen.

Een gebruikte stelling biedt vele voordelen zoals bijvoorbeeld het kostenplaatje en het recyclen van stellingen. Gebruikssporen zijn met tweedehandsstellingen onvermijdelijk, maar geeft de stellingen ook weer karakter. Het enige nadeel is eigenlijk de keuzevrijheid, tweedehandsstellingen zijn erg in trek, waardoor het aanbod snel wisselt.


Bekijk hier mogelijke palletstellingen