Legbordstelling

Legbordstellingen

Legbordstellingen behoren tot een van de meest gangbare opslagsystemen. Een legborgstelling is makkelijk in gebruik en heeft een lange levensduur. In uw opslagruimte is het belangrijk zo efficiënt mogelijk met de beschikbare ruimte om te gaan. Voor het opbergen van bakken, dozen en handzame goederen is een legbordstelling een ideale oplossing. Met een legbordstelling kunt u de indeling van uw stelling snel en eenvoudig aanpassen naar de wensen en benodigdheden van ieder moment. G-Storage levert legborgstellingen in diverse uitvoeringen en afmetingen. Wilt u na uw aankoop van een legbordstelling nog extra legborden of jukken bestellen? Deze losse onderdelen kunt u bij ons altijd bij bestellen.

Tweedehands

Het inrichten van een magazijn neemt al snel een fiks deel van uw budget in. Stel uzelf eens de vraag: zouden tweedehands stellingen ook voldoen?
Tweedehands voorraad
icoon opslag - G-Storage

Accessoires

De legbordsystemen zijn uit te breiden met tal van accessoires, zoals lades, schotjes en deuren. Daarmee zijn ze ideaal voor kantoren, magazijnen en archiefruimtes. Bovendien kunt u kiezen uit diverse kleuren.
Accessoires

Op aanvraag

Heeft u vragen over ons aanbod of weet u niet wat de beste keuze voor uw opslagruimte is? Neem dan contact op met onze klantenservice voor advies op maat.
Neem contact op

Legbordstelling met tussen- of etagevloer

Wilt u de volledige hoogte van uw bedrijfspand benutten? Ook dat kan doordat u op de meeste legborgstellingen één of meerdere niveaus kunt plaatsen. Zo ontstaat er telkens een nieuwe etagevloer.

Benieuwd wat de beste oplossing is? Maak dan vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op.

Genius

Een ingenieus legbordsysteem, hierbij zijn vaste maten verleden tijd. Door de optimale flexibiliteit van de stelling kunt u elk vak naar eigen wensen indelen. De Genius legborgstelling is erg snel en eenvoudig zelf te monteren. Deze stelling is ook inzetbaar als bandenstelling.

Montage en onderhoud

Laat u uw legbordstelling liever monteren door specialisten dan is dat bij ons ook mogelijk. Ook reparatie en onderhoud van uw magazijnstellingen kunt u door ons laten verzorgen.

Het keuren van uw magazijnstelling is jaarlijks verplicht volgens de NEN-EN 15635:2008-norm. Om zeker te zijn van een veilig magazijn en het voldoen van deze verplichting is het verstandig om uw stellingsysteem jaarlijks te laten keuren door een keurmeester. Bij G-Storage kunt u uw magazijn ook laten keuren. Benieuwd naar de mogelijkheden?


Bekijk hier mogelijke legbordstellingen