Inrijstelling

Inrijstelling

Inrij- en doorrijstellingen zijn bijzonder geschikt voor het opslaan van grote aantallen pallets met dezelfde artikelen. Met dit systeem is een maximale benutting van de beschikbare ruimte mogelijk tot zo’n 85%. Dit komt omdat er veel minder gangpadruimte is in tegenstelling tot een palletstelling. Er zijn diverse mogelijkheden om een inrijstelling te plaatsen: het Drive-in systeem met slechts één gangpad en het Drive-trough systeem, met twee gangpaden voor toegang tot uw producten, één aan beide kanten van de stelling. Onze inrijstellingen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en draagvermogens voor zowel blok- als europallets.

Tweedehands

Het inrichten van een magazijn neemt al snel een fiks deel van uw budget in. Stel uzelf eens de vraag: zouden tweedehandsstellingen ook voldoen?
Tweedehands voorraad
icoon opslag - G-Storage

Accessoires

Intelligente accessoires, zoals aanrijdbescherming, zorgen ervoor dat beschadigingen aan pallets en stellingcomponenten voorkomen worden.
Accessoires

Op aanvraag

Wilt u een stelling kopen en weet u niet wat de beste keuze is? Neem dan contact op met onze klantenservice voor advies op maat.
Neem contact op

FIFO en LIFO

Bij een inrijstelling werkt men met het LIFO (last is first out) principe. Het be- en ontladen gebeurt hier altijd aan één zijde van de stelling. De heftruck wordt in de stelling gereden om de pallets te plaatsen, of om ze eruit te halen.

Het is ook mogelijk om de inrijstelling als doorrijstelling te gebruiken, waarmee u volgens de FIFO (first in first out) methode werkt. De doorrijstelling maakt de stelling toegankelijk aan zowel de voor- als achterzijde. Aan de ene zijde worden de pallets geplaatst en aan de andere zijde worden de pallets uitgenomen.

Montage inrijstelling

Volgends de NEN-EN 15635:2008-norm bent u verplicht om alle stalen opslagsystemen jaarlijks te laten keuren. Het keuren van uw inrij- en doorrijstellingen vallen hier dus ook onder. Is uw bestaande stelling toe aan een keuring of reparatie, of wilt u een nieuw stellingsysteem laten monteren, dan is dat bij ons mogelijk. Heeft u vragen over de mogelijkheden?

Bekijk hier mogelijke inrijstellingen