Grootvakstelling

Grootvakstelling

Een grootvakstelling wordt toegepast voor de opslag van zwaardere producten/artikelen die handmatig moeten worden weggelegd. Evenals een palletstelling wordt de grootvakstelling opgebouwd uit staanderframes en horizontale liggers. De houten-, metalen-, of rooster legborden maken het verschil, hierdoor ontstaat een ruim, sterk en vlak opslagniveau. Een grootvakstelling wordt gebruikt voor objecten die simpelweg te zwaar of te groot zijn voor een legbordstelling. Denk daarbij aan grote dozen of zware kratten. Deze kunnen zonder problemen in een grootvakstelling, zonder dat u een lijvige palletstelling in gebruik hoeft te nemen. Om die reden worden grootvakstellingen vaak toegepast in ruimtes met een beperkte hoogte voor een grote opslagcapaciteit.

Sterk en degelijk

Het grootste voordeel van een grootvakstelling is wel zijn robuuste bouw, waardoor hij zonder problemen zware lasten kan dragen. Het maximale draaggewicht varieert per schap lengte: een kortere schap lengte kan een hogere last dragen dan een langere schap lengte. 

Bij het samenstellen van een grootvakstelling is het belangrijk vooraf na te denken over de gewenste schap lengte en de diepte van het rek. Beide elementen zijn namelijk in verschillende maten verkrijgbaar.

Montage grootvakstelling

Het keuren van opslagsystemen, zoals een grootvakstelling is een jaarlijkse verplichting volgens de Arbeidsomstandighedenwetgeving. Bij G-Storage is het mogelijk om uw stelling te laten keuren of te repareren.  Een nieuwe stelling gekocht, maar wilt u deze liever niet zelf monteren? Hiervoor kunt u ons ook inschakelen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Tweedehands

Naast ons assortiment aan nieuwe grootvakstellingen, bieden wij ook tweedehands grootvakstellingen. De beschikbaarheid van ons tweedehands assortiment kan per dag verschillen, door de grote vraag hiernaar.
Tweedehands voorraad
icoon opslag - G-Storage

Accessoires

Het systeem kan worden uitgebreid met een groot aantal accessoires, zoals vak verdelers en praktische hangrekken.
Accessoires

Op aanvraag

Wilt u een palletstelling kopen en weet u niet wat de beste keuze is? Neem dan contact op met onze klantenservice voor advies op maat.
Neem contact op