Draagarmstelling

Draagarmstelling

Een draagarmstelling is een efficiënt opbergsysteem voor het opslaan van lange, zware goederen zoals houtpakketten, constructieonderdelen, profielen en buizen. Het draagarmsysteem is dusdanig ontwikkeld dat het zwaar belast kan worden. Deze is zowel enkel- als dubbelzijdig te leveren. Tevens kan elk type draagarmstelling worden uitgevoerd met extra tussenliggers, planken of roosters wanneer u kleinere goederen op wilt slaan. Staanderhoogte, armlengte en staanderafstanden worden aangepast op de benodigde afmeting en belasting van uw goederen.

Configuratie

Bij de configuratie van uw draagarmstelling moet u rekening houden met uw opslagwensen en omstandigheden. Heeft u te maken met lichte of juist zware lasten, met of zonder afrolbeveiliging? Hoe hoog reikt uw heftruck? Wat zijn de maximale afmetingen van uw goederen? Alle vragen dienen als basis voor een zo efficiënt en veilig mogelijke opslagmethode voor uw langgoederen.

Montage draagarmstelling

Laat u uw draagarmstelling liever monteren of is uw bestaande stelling toe aan een keuring of reparatie, dit is bij ons ook mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie over onze draagarmstellingen?

Tweedehands

Naast ons assortiment nieuwe draagarmstellingen bieden wij ook gebruikte draagarmstellingen aan. Al onze gebruikte stellingen voldoen altijd aan de geldende wettelijke eisen en zijn dus in zeer goede staat. Ook zijn onze tweedehandssystemen goed geprijsd.
Tweedehands voorraad
icoon opslag - G-Storage

Accessoires

Een breed scala aan accessoires garandeert de grote veelzijdigheid voor de meest uiteenlopende opslagbehoeften. Zo kunt u ervoor kiezen om rolstoppen toe te voegen, waardoor ronde objecten zoals buizen niet van uw stelling af zullen rollen.
Accessoires

Op aanvraag

Wilt u een stelling kopen en weet u niet wat de beste keuze is? Neem dan contact op met onze klantenservice voor advies op maat.
Neem contact op