Doorrolstellingen

Doorrolstellingen

Doorrolstellingen zijn een dynamisch opslagmiddel en ideaal voor het gebruik van zowel dozen als pallets met een vlakke en stabiele bodem. Doorrolstellingen zijn zowel elektronisch als door zwaartekracht aangedreven verkrijgbaar. Het toepassen van doorrolbanen in een magazijn biedt u diverse voordelen ten opzichte van het traditionele opslagsysteem. Er kan op een vrij eenvoudige en doordachte manier een fifo-systeem worden gecreëerd.  De doorrolstelling kent dezelfde voordelen als een inrijstelling, maar het doorrolsysteem is toegankelijk aan zowel de voor- als achterzijde. De opgeslagen goederen bewegen autonoom op rollen naar de afnameplaats. Deze dynamische oplossing komt in aanmerking wanneer opslaggoederen op pallets zo snel mogelijk op- en uitgeslagen moeten worden.

Pushback

De pushback doorrolstelling is een variant op de doorrolstellingen. Bij een pushback systeem worden goederen verwerkt volgens het lifo-systeem. Pallets of dozen worden op kaders in rails geplaatst. De eerste pallet  wordt dan naar achter geduwd wanneer er een nieuwe pallet wordt toegevoegd. De laatst geplaatste pallet wordt er vervolgens weer als eerste afgehaald. Het push back systeem is zowel verkrijgbaar als rollensysteem of op basis van trolleys.

Doorrolframes

Doorrolframes worden volledig afgestemd op uw situatie. Op deze manier wordt de beschikbare ruimte optimaal benut. U heeft de keuze uit frames met een rechte of een schuine uitgifte. Frames met een recht plateau zijn zeer geschikt voor het uitnemen van complete dozen of bakken. Frames met een schuin plateau geven meer grijpruimte bij het verzamelen van losse artikelen uit dozen of bakken.

Montage doorrolstellingen

Laat u uw draagarmstelling liever monteren of is uw bestaande stelling toe aan een keuring of reparatie, dit is bij ons ook mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie over onze doorrolstellingen?

Tweedehands

Het inrichten van een magazijn neemt al snel een fiks deel van uw budget in. Stel uzelf eens de vraag: zouden tweedehands stellingen ook voldoen?
Tweedehands voorraad
icoon opslag - G-Storage

Accessoires

Er is een ruim assortiment rollenbanen voor diverse soorten pallets zoals europallets en blokpallets. Accessoires zoals aanrijdbeveiliging zorgen ervoor dat beschadigingen aan pallets en stellingcomponenten voorkomen worden en uw magazijn veiliger wordt.
Accessoires

Op aanvraag

Wilt u een palletstelling kopen en weet u niet wat de beste keuze is? Neem dan contact op met onze klantenservice voor advies op maat.
Neem contact op

Bekijk hier mogelijke doorrolstellingen