Bandenstelling

Bandenstelling

Een van de meest specifieke stellingconstructies is wel de bandenstelling. Een bandenstelling is een speciaal ontwikkeld opslagsysteem om grote voorraad (auto)banden zo efficiënt mogelijk op te slaan. Ideaal voor het praktisch opbergen van uw zomer- en/of winterbanden, maar ook te gebruiken voor de opslag van alleen de velgen.

Ideaal voor uitgebreid wagenpark

Dankzij het systeem van frames en liggers heeft u een goed overzicht over uw aanwezige voorraad. Ideaal voor wanneer u een uitgebreid wagenpark heeft, maar natuurlijk ook als u een praktische en overzichtelijke stelling zoekt voor de banden in uw garage. Een bandenstelling bestaat uit een aantal stevige frames waartussen liggers worden geplaatst. Deze liggers hebben geen plaatoppervlak – u legt de banden tussen de liggers. Zo liggen ze stabiel op hun plek en krijgen ze bovendien de kans om goed te drogen.

Optimaal gebruik

Een bandenstelling kunt u eenvoudig tussen andere rekken plaatsen of onder een bestaande stelling positioneren. Op deze manier maakt u optimaal gebruik van de ruimte in uw magazijn. Een systeem als dit leent zich niet alleen voor een creatieve locatie, maar ook voor een aantal bijzondere opbergoplossingen. We denken graag met u mee bij het inrichten van uw magazijn!

Genius

Een ingenieus systeem, hierbij zijn vaste maten verleden tijd. Door de optimale flexibiliteit van de stelling kunt u elk vak naar eigen wensen indelen. De Genius is erg snel en eenvoudig zelf te monteren. Deze stelling is ook inzetbaar als legbordstelling.

Montage bandenstelling

Een bandenstelling is eenvoudig zelf te monteren, maar uiteraard staan wij ook voor u klaar als u dit liever door specialisten laat verzorgen. Ook voor reparatie, onderhoud of een keuring, staan wij voor u klaar! Heeft u vragen over de mogelijkheden voor de verzorging van uw stellingsysteem of wilt u een bestaande stelling laten keuren?

Tweedehands

Het inrichten van een magazijn neemt al snel een fiks deel van uw budget in. Stel uzelf eens de vraag: zouden tweedehands stellingen ook voldoen?
Tweedehands voorraad
icoon opslag - G-Storage

Accessoires

Intelligente accessoires zoals aanrijdbescherming of doorvalbeveiliging zorgen ervoor dat beschadigingen aan uw stelling voorkomen kunnen worden en optimaliseert de veiligheid van uw magazijn.
Accessoires

Op aanvraag

Wilt u een palletstelling kopen en weet u niet wat de beste keuze is? Neem dan contact op met onze klantenservice voor advies op maat.
Neem contact op