Hef- en hijsmiddelen

Hef- en hijsmiddelen

Onze palletwagens zijn onderhoudsvrij en sterk. Wanneer u niet altijd kan beschikken over een stabiele elektriciteitsverbinding, zoals op locatie of in de vrachtwagen, biedt een hand palletwagen uitkomst. Zonder afhankelijk te zijn van energiebronnen, staat de pompwagen altijd klaar voor gebruik. Palletwagens zijn enkel geschikt voor het verplaatsen van pallets op eenzelfde verdieping. De hand palletwagen is ideaal voor het dagelijkse, veelzijdige werk en kan voor verschillende doeleinden worden ingezet zoals voor het meenemen in een vrachtauto. De wegende palletwagen kan ingezet worden voor het controleren en gereedmaken van zendingen. De extra lange vorken kunnen worden ingezet voor speciale lasten.


Wegen met een palletwagen

Een bijzonder praktische variant is een palletwagen met een ingebouwd weegsysteem. Deze palletwagens kunnen met diens vorken wegen hoe zwaar de pallet is. Met deze functie bespaart u een hoop tijd en voorkomt u dat uw vrachtwagen niet te zwaar beladen wordt.

Welke hand palletwagen?

Hand palletwagens komen in allerlei soorten en maten. Maar welke palletwagen past het beste bij uw inzet? Het is belangrijk om in kaart te brengen hoe vaak de hand palletwagen ingezet wordt en voor welke taken en welke lasten u de hand palletwagen zal gaan gebruiken. Als u deze informatie weet kunt u een weloverwogen keuze maken voor de beste palletwagen.

Heftruckonderdelen

In grotere magazijnen volstaat een eenvoudige palletwagen niet. Hier wordt zo veel met pallets gereden, dat het veel efficiënter is om met een heftruck rond te rijden. Het voordeel hiervan is dat een heftruck u de mogelijkheid biedt om pallets hoger neer te zetten, zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw magazijn. Met de juiste heftruckonderdelen zorgt u voor een comfortabelere werkplek voor al uw werknemers.

Met een aantal eenvoudige middelen maakt u van uw heftruck een ergonomisch hulpmiddel. Een werkplatform die u op de vork van uw heftruck plaatst verandert uw machine in een praktische werkplek op locatie, welke geheel in hoogte is in te stellen. Een heftruckstoel kan een belangrijk onderdeel zijn voor een goede werkhouding in uw magazijn. Een goede zithouding met voldoende steun zorgt voor een gezonde rug.


Veiligheidsaccessoires

Aangezien de meeste heftrucks elektrisch of met de hand gereden worden, is veiligheid zeker op zijn plek. Met een blue safety spot kunt u een blauw licht op de grond laten schijnen zodat medewerkers weten dat er een heftruck aankomt. Ook heftruckonderdelen als spiegels of camerasystemen zorgen voor een optimale veiligheid van uw werkplek. Hiermee zorgt u voor meer overzicht voor de bestuurder van de heftruck.