Entresolvloeren

Entresolvloeren

Maak uw magazijn groter met een Entresolvloer

Als u de opslagruimte binnen uw magazijn, werkplaats of kantoorruimte wilt vergroten kunt u kiezen voor een entresolvloer – ook wel bekend als tussenvloer of verdiepingsvloer. U verdubbelt eenvoudig uw beschikbare aantal m² door het plaatsen van een entresolvloer zonder dat er een grote verbouwing of nieuwbouw nodig is.

Welk type entresolvloer

Afhankelijk van de manier waarop u de entresol wenst te gebruiken, heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit een aantal soorten vloeroppervlakken. Zo heeft u de keuze uit een solide houten plaat als vloerdeel, maar kunt u ook kiezen voor een glad of geperforeerd metalen rooster. Afhankelijk van het doel van de entresolvloer kan het praktisch zijn om een rooster te kiezen. Naast het feit dat het minder vatbaar is voor vuil, laat een geperforeerd metalen rooster meer licht door – en is het minder vatbaar voor vuur. Een houten of glad metalen vloerdeel is daarentegen geschikt voor wanneer u objecten op de vloer wil verplaatsen, zoals een rolkarretje of stoelen.

U kunt voor zowel een nieuwe als gebruikte entresolvloer kiezen. Ons gebruikte assortiment wisselt van tijd tot tijd.

Meer magazijnoppervlak

Entresolvloeren zijn ook prima te combineren met legbordstellingen, palletstellingen of grootvakstellingen en leveren de mogelijkheid om een groter vloeroppervlak te creëren. Dit biedt tal van mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld zonder problemen hogere stellingrekken plaatsen. Een stevige trap en een railing zorgen voor veilige werkomstandigheden. Bovendien kunt u een entresol plaatsen op een bestaande stelling, waardoor de onderruimte maximaal wordt benut.

Montage entresolvloer

Bij G-Storage is het mogelijk om uw stellingsysteem of entresolvloer door specialisten te laten monteren. Ook demontage van, of schadereparaties aan bestaande stellingen behoren tot de mogelijkheden.

Tweedehands

U kunt voor zowel nieuwe als gebruikte entresolvloeren kiezen. Ons gebruikte assortiment wisselt van tijd tot tijd. Mocht u opzoek zijn naar een specifieke maat, neem dan contact met ons op.
Tweedehands voorraad
icoon opslag - G-Storage

Accessoires

Intelligente accessoires, zoals aanrijdbescherming, zorgen ervoor dat beschadigingen aan pallets en stellingcomponenten voorkomen worden.
Accessoires

Op aanvraag

Wilt u een palletstelling kopen en weet u niet wat de beste keuze is? Neem dan contact op met onze klantenservice voor advies op maat.
Neem contact op